9 tot en met 12 jarigen : Welkom | Info | Huiswerk |  | Fotoboek 

Welkom bij de groep van 8 t/m 12 jarigen

Welkom in de leukste en gezelligste klas van Diermen!
 
Wij zijn de bovenbouw van school Diermen
Groep 5: Willem, Indy, Celia, Gerben en Julian
Groep 6: Eva, Henrik, Meri en Patrick.
Groep 8: Fay en Roza
 


 

 
 


 

Wij hebben een heel bijzondere combinatie groep. Er zitten namelijk tot de Kerstvakantie drie groepen (5,6 en 8) in één lokaal. Na de Kerstvakantie komt groep 4 bij ons. Wij krijgen dit jaar les van juf Jacolien. Juf Jacobine is de onderwijsassistent van onze klas.
Doordat wij twee juffen hebben is een stukje extra begeleiding en aandacht mogelijk bij ons in de klas. 
Het afgelopen jaar hebben wij voor het eerst met tablets gewerkt. Omdat dit zo goed gaat en de kinderen en de juffen het prettig vinden, werken wij dit schooljaar ook weer met onze tablets. Iedere leerling heeft een eigen tablet waarop hij of zij het hele jaar werkt.  Na de zomervakantie gaan wij ook op de tablets werken bij het vak taal. Naast deze vakken worden de tablets regelmatig ingezet bij: technizch lezen, spelling en begrijpend lezen (nieuwsbegrip). Ook de taken die wij op onze weektaak hebben, worden soms op de tablets uitgevoerd.
 's Middags krijgen wij Engels, Kwink (sova lessen), topo, topondernemers, tekenen, techniek, handvaardigheid, woordenschat en gym. 
 


We hebben een bed (hoogslaper) in de klas. Niet om te slapen, maar wel om lekker te kunnen lezen met een klasgenootjes. De klassendienst mag de hele week tijdens de stilleesmomenten lekker op het bed lezen.


 
   


BmdB Diermen, 2011
Realisatie: Anyway Internet